Judy begeleidt

In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel mensen ontmoet die met ongemak en afhankelijkheid te maken kregen. Ik heb hun gevecht met de beperkingen van dichtbij meegemaakt.

Ik heb ook de andere kant gezien. Hoe zij, vaak samen met lotgenoten, opnieuw het gevoel kregen nuttig te zijn, iets zinvols te doen en daar blij van werden.

Ben jij de persoon die overvallen is door een beroerte en na de hectische tijd van revalideren nu thuis zit en jezelf afvraagt hoe het verder moet? Of dat je de diagnose hebt gekregen van een ziekte waardoor je minder goed functioneert en je je zorgen maakt over de toekomst?

Ik kan iets voor je betekenen met mijn aanbod.

Jouw vragen

• Hoe belangrijk ben ik nog? 

• Wat moet ik nu met mijn leven als ik niet meer kan doen wat ik altijd deed? • Hoe kan ik nu nog vader, moeder, opa of oma zijn? • Hoe ga ik om met afhankelijkheid? • Hoe kan ik zo goed mogelijk thuis blijven wonen?

Mogelijkheden
In mijn aanbod ligt een hoop ‘verweven’. De pagina Judy weeft beschrijft hoe je ‘weven’ een betekenisvolle plaats in je leven kunt geven. Naast weven bied ik andere creatieve activiteiten gericht op muziek, taal, tekenen en schilderen, mozaïeken en werken met textiel.
Ik kan jou ook ondersteunen bij het bijhouden van de administratie, bij het uitoefenen van je eigen hobby of een stukje met je wandelen of fietsen.

Een gesprek over levensvragen ga ik ook graag met je aan. Het een hoeft het ander niet uit te sluiten…
Kennismaken
Ik wil graag kennismaken met je. Samen met jou zoeken naar je (nieuwe) plek in het leven. Begeleiding vormgeven die bij jou past en jou daarbij helpt. 
Omdat het mijn passie en mijn missie is.
Bekostiging
De overheid voorziet erin dat mensen zo lang mogelijk zelfredzaam zijn en meedoen in de maatschappij via de Wet Maatschappelijke ondersteuning (WMO). Je kunt hiervoor terecht bij jouw gemeente. De gemeente kan een voorziening voor je regelen of een persoonsgebonden budget (PGB) verstrekken. Hiermee koop je zelf je eigen begeleiding in.
Verkennend gesprek
Als je een PGB-beschikking hebt of een beschikking voor begeleiding individueel via de WMO kun je mij inschakelen. Ik kom dan vrijblijvend bij je op bezoek en kijk samen met jou wat jouw wensen en mogelijkheden zijn en wat ik voor je kan betekenen. Mogelijkheden zijn er altijd. Ik geloof erin.
Contact leggen
Bel, mail of vul het formulier in op de contactpagina. We kunnen dan snel een afspraak plannen.


"Ik wil graag kennismaken met je. Samen met jou zoeken naar je (nieuwe) plek in het leven."

Exclamation Triangle Check code