Judy weeft

“Het is uit het leven geweven.”

Dat je met draden, kleuren, motieven en de juiste materialen iets kunt maken wat voelt als een deel van jezelf…weven heeft iets bijzonders voor mij.

Na een workshop weven ben ik gaan experimenteren met allerlei weeftechnieken. Ik heb anderen enthousiast kunnen maken hetzelfde te doen. Om met een eigen ontwerp en materialen te kunnen uiten wat mij bezighoudt, volgde ik lessen in beeldweven en spinnen.

Samen spinnen en weven (of andere handwerktechnieken) lijkt me geweldig. Ik heb een hevelrietgetouw waarop ik sjaals weef. Ik kan dat ook voor jou doen. Samen kunnen we het materiaal daarvoor uitzoeken en een prijs bepalen. 

Binnen mijn aanbod wil ik plaatselijke handwerkactiviteiten organiseren in Dorpshuis De Brug in Colijnsplaat. Ik houd jullie via mijn blogs op de hoogte van de ontwikkelingen. En mocht je aan willen schuiven: welkom!

Er zijn nog heel wat plannen rond het weven in ontwikkeling. Bijvoorbeeld het samen weven rond levensthema’s die in jouw leven spelen. Ik ben nog op zoek naar een atelier waarin ik een mooi groot schachtengetouw neer kan zetten. Houd dus mijn website en blogs in de gaten.

Exclamation Triangle Check code